نشست تخصصی بررسی نیازها و ظرفیت‌های مشترك منطقه ويژه اقتصادی پارس جنوبی و شركت عمران شهر جديد عاليشهر برای توسعه شهر جدید چاه مبارک برگزار شد

عالیشهر

به گزارش آفتاب بامدادان و نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید عالیشهر، نشست تخصصی بررسی ظرفیت‌ها، چالش‌ها و نیازهای توسعه‌ای شهر جدید چاه مبارک، در همكاری و هماهنگی با منطقه ويژه اقتصادی پارس جنوبی روز سه‌شنبه ۱۹ فروردین برگزارشد.

عالیشهر

این نشست با حضور امیدی سرپرست معاونت توسعه مسکن و شهرسازی، مسعودی مدیرکل دفتر شهرسازی و معماری شرکت عمران شهرهای جدید، تل اشکی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید عالیشهر، شکیبایی معاون فنی و امور زیربنایی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، و جمعی از مدیران کل، اعضای هیئت‌مدیره شرکت عمران شهر جدید عالیشهر، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر جدید چاه مبارک برگزار و موضوعات اساسی توسعه کالبدی، اجتماعی و زیرساختی این شهر مورد بررسی قرار گرفت.

معاون توسعه مسکن و شهرسازی شهرهای جدید کشور، با اشاره به رویکرد آینده‌نگر این نشست، اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسه، شناسایی و ارائه دقیق نیازها و ظرفیت‌های شهر جدید چاه مبارک در مسیر توسعه‌ای متوازن و پایدار است که برای تدوین طرح جامع بازنگری‌ شهر به هنگام شده و در اين روند لازم است مطالبات واقعی ساکنان و نهادهای مستقر در منطقه پیش از تصویب نهایی به‌درستی احصا شده و در فرآیند تصمیم‌گیری لحاظ گردد.

مهدی امیدی افزود: هم‌افزایی نهادها، شناسایی تقاضاهای واقعی، و تدوین برنامه‌های اجرایی مشترک می‌تواند از بروز موانع در مراحل اجرا جلوگیری کرده و به ارتقاء اثربخشی پروژه‌های عمرانی و خدماتی منجر شود.

عالیشهر

در ادامه این نشست، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید عالیشهر نیز با تأکید بر جایگاه راهبردی شهر جدید چاه مبارک در چشم‌انداز توسعه جنوب استان بوشهر گفت: توسعه چاه مبارک تنها با هماهنگی مستمر میان دستگاه‌ها و مشارکت فعال مردم و بخش خصوصی میسر خواهد شد.

جهانبخش تل‌اشکی افزود: این شهر با توجه به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های جمعیتی و صنعتی، از پتانسیل بالایی برخوردار است که لازم است با دقت در طرح‌های توسعه‌ای لحاظ شود.

وی با اشاره به برخی اولویت‌های شهری خاطرنشان کرد: احداث مراکز درمانی، توسعه فضاهای آموزشی و ورزشی، زیرساخت‌های خدماتی، مطالعات زیست‌محیطی و ارزیابی‌های زمین‌شناسی باید به‌عنوان اجزای کلیدی در اسناد پشتیبان طرح جامع لحاظ گردد تا بتوان بستری مناسب برای سکونت پایدار و با کیفیت فراهم کرد.

در بخش پایانی این نشست، مقرر شد جمع‌بندی نظرات مشاوران و ذی‌نفعان در قالب اقدامات اجرایی مشخص، تدوین و مسیر تکمیل اسناد و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار با همکاری بین‌دستگاهی با سرعت بیشتری دنبال شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.